Χαλκιδική, 2010. Εκθεση Ζωγραφικής στην Αίθουσα Τέχνης του Pallini Beach Hotel

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

"ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΩΛ"Την ετήσια συναυλία θα δώσει η Παιδική Χορωδία του ΔΩΛ. το Σάββατο 24 Απριλίου και ώρα 7:00 μ. μ. στην Αίθουσα Συναυλιών του ΔΩΛ, με τη φιλική συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του ΔΩΛ. 

Τα χορωδιακά σύνολα του ΔΩΛ, καταξιωμένα στην πόλη μας και στο πανελλήνιο για την ποιότητα της εργασίας τους, θα παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, απάνθισμα σημαντικών έργων της χορωδιακής μουσικής φιλολογίας, το οποίο απευθύνεται σ όλους τους φίλους της χορωδιακής μουσικής. 

Ειδικότερα, το Α μέρος του προγράμματoς θα εμφανισθεί η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ, η οποία θα παρουσιάσει έργα των: Ant. Dvořak, Johannes Βrahms, Ελένης Καραΐνδρου, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και ένα νέγρικο spiritual. Σολίστ: Μαρία Ρουκά, Σόνια Κωστούλα, Στέργιος Τσέτσιλας, Θανάσης Καλαμπάκας & Θοδωρής Νικολαΐδης.

Στο Β μέρος η Παιδική Χορωδία του ΔΩΛ θα παρουσιάσει έργα των: G. B. Pergolessi, Henry Purcell, Benjamin Britten, Μάνου Χατζιδάκι, Νίκου Κυπουργού, Cy Coleman, Johann Strauss και Uno Naissoo. 

Στο πιάνο συνοδεύει η Ιωάννα Σιοπούδη. Διευθύνει ο Δημήτρης Καρβούνης. 

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


It's just me...

Επισκέπτες